AAA

DRUšTVO | 14.11.2019 09:10 > 14.11 09:10

Naslovne strane za četvrtak, 14. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim strana izdanja za 14. novembar pišu o trgovni oružjem u Srbiji, o doktoratu ministra finansija Siniše Malog i objavljuju autorske tekstove ministra trgovine Rasima Ljajića, izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimira Bilčika i predsednice delegacije u Odboru za stabilizaciju i pridruživanje EU Srbije Tanje Fajon.ALO  -  "Za ubistvo advokata 30 godina zatvora" o prvostepenoj presudi Vladimiru Šaranoviću za ubistvo advokata Vladimira Zreleca.

BLIC  -  "Vlast i opozicija ozbiljno da pridju dijalogu", autorski tekst Tanje Fajon i Bilčika. "Moja uloga u bolivijskoj revoluciji", srpski aktivista Srdja Popović o navodima da je umešan u rušenje predsednika Bolivije Eva Moralesa.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Sprečite da otmu srpsko nasledje", list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na zasedanju Uneska. "Rentakar mafiju razbili u Srbiji", o sinhronizovanoj akciji koja je u tri zemlje, uključujući Srbiju, sprovedena uz posredstvo Evrodžasta.

DANAS  -  "Trgovci oružjem zabranjena tema za režimske medije", list piše o "kriminalu u vojnoj industriji". "Pet žalbi na odluku FON-a o doktoratu Malog", o slučaju plagijata.

INFORMER  -  "Svaki treći učenik u prvom srednje redovno se kocka", list piše o rezultatima istraživanja instituta "Batut".

KURIR  -  O srpskim studentima u Hongkongu: "Plašimo se, živimo kao u zatvoru".

POLITIKA  -  "Mali Šengen nije nova Jugoslavija", za list piše ministar trgovine Rasim Ljajić. "Srdja demantuje da je odigrao ulogu u Moralesovom odlasku sa vlasti", o navodima da je srpski aktivista učestovao u dešavanjima u Boliviiji.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.