AAA

DRUšTVO | 22.11.2019 09:25 > 22.11 09:25

Naslovne strane za petak, 22. novembar 2019. godine

Dnevne novine u izdanjima za 22. novembar pišu na naslovnim stranama o reakcijama na aferu "Ruski špijun", o poseti predsednika Severne Makedonije Steva Pendarovskog Srbiji, o odluci Univerziteta u Beogradu da je doktorat ministra finansija Siniše Malog plagijat i o drugim temama.

ALO  -  "Vučić objavio rat špijunima", predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio oštre mere nakon obelodanjivanja obaveštajne afere, piše list. "Za prvo dete država daje 300.000 dinara", o budžetu za 2020. godinu koji predvidja više novca za primenu zakona o finansijskoj pomoći porodicama.

BLIC  -  "Koje strane službe operišu po Srbiji", o aferi Ruski špijun i delovanju obaveštajnih službi u Srbiji. "Terzić prepoznao napadače", o napadu na srpskog fudbalera Aleksu Terzića.

VEČERNJE NOVOSTI  -  List piše o špijunskoj aferi "Potpukovnik Vojske Srbije na snimku sa agentom GRU". "Puna sveska podmićenih potresa Bor", list piše o hapšenjima zbog malverzacija oko novog rudnika.

DANAS  -  List navodi da su bugarski mediji objavili nove tvrdnje o nelegalnoj trgovini oružjem "Portal Armsvoč: Srbija tajno naoružavala ukrajinsku vojsku". "Univerzitet: Sinša Mali je plagirao dokotorat", o odluci Odbora za profesionalu etiku Univerziteta u Beogradu.

INFORMER  -  "Srbi, mi smo braća", o reakciji Rusije na špijunsku aferu. "Mafijaška likvidacija u Nišu", o ubistvu mladića (25) u tom gradu.

KURIR  -  "Vučić: Pitam naše ruske prijatelje zašto?! Uveren sam da Putin o ovakvim stvarima nije bio obavešten", list prenosi reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića o špijunskoj aferi. "Fudbaler u modricama nakon otmice", o napadu na fudbalera Aleksu Terzića.

POLITIKA  -  Intervju sa predsednikom Severne Makedonije Stevom Pendarovskim "Skoplje i Beograd imaju iste ciljeve i brige". "Neakademsko ponašanje Siniše Malog", o odluci BU o doktoratu Malog.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Putin istražuje špijunsku aferu u Srbiji", o reakcijama na snimak na kojem se nalaze ruski obaveštajac i srpski oficir. "Preki sud za Sinišu", piše list o odluci Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.