AAA

DRUšTVO | 12.12.2019 09:55 > 12.12 09:55

Naslovne strane za četvrtak, 12. decembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 12. decembar pišu o listi najvećih poreskih dužnika u Srbiji, o trgovini oružjem, porodičnom nasilju i drugim temama.

ALO  -  "Gurović ženi i ćerki razbio nos", o pritvaranju poznatog košarkaša Milana Gurovića prijavljenog za nasilje u porodici.
BLIC  -  "Ovo su najveći poreski dužnici u Srbiji", o novoj listi koju je objavila Poreska uprava Srbije. "Udarao me pesnicama, a ćerki lupao glavu o stepenik", o optužbama za nasilje u porodici protiv bivšeg košarkaša Milana Gurovića.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Ko sabotira 'Djecu Kozare' i 'Žutu kuću'",  o konkursu Filmskog centra Srbije. "Supruga prijavila Gurovića da je tukao", o optužbama za nasilje u porodici protiv bivšeg košarkaškog reprezentativca.

DANAS  -  "Tešićev trgovac oružjem dobio zaposlenje u BIA", o trgovini oružjem u Srbiji. "Obradović i Djilas: Vlast nas svrstava u narko mafiju znajući da to nije istina", list prenosi izjave lidera Saveza za Srbiju.

INFORMER  -  "Snajperista gadjao vladiku?!", o tome da bezbednosne službe sumnjaju da je snajperista koji je ranio Miodraga Daku Davidovića za metu imao vladiku budimljanskog nikšićkog Joanikija koji je bio sa njim u društvu.

KURIR  -  Pod naslovom "Snajper na Daku opomena Srbima u Crnoj Gori", o pucanju iz snajpera na crnogorskog biznismena Miodraga Daku Davidovića.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Opljačkana poznata glumica", o tome da je opljačkana Gorica Popović i da joj je odneta i nagrada za životno delo.

POLITIKA  -  "Miškovićev sin prvi na listi poreskih dužnika", o listi Poreske uprave Srbije. "Vučiću bi da zabrane ulazak na Kosovo", o reakcijama Prištine nakon izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je "Račak fabrikovan".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.