AAA

DRUšTVO | 14.12.2019 10:10 > 14.12 10:10

Naslovne strane za subotu, 14. decembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 14. decembar, najviše pišu o akciji blokade zgrade Radio-televizije Srbije (RTS) koju je organizovao opozicioni Savez za Srbiju, o rezultatima medjupartijskog dijaloga uz posredstvo evropskih parlamentaraca i o priznanju krivice košarkaša Milana Gurovića za nasilje u porodici.

DANAS  -  "Blokada RTS-a zbog osam godina ćutanja" o akciji Saveza za Srbiju koji je blokirao zgradu Radio-televizije Srbije. "Naši djaci po izostancima prednjače u svetu" o tome da se učenici iz Srbije visoko kotiraju u PISA studiji po odsustvovanju sa nastave.
BLIC  -  "Oni su dužni milione evra za porez i nikom ništa" o dugovanjima za porez nekih od najbogatijih srpskih privrednika. "Guroviću deset meseci kućnog pritvora" o priznanju krivice košarkaša Milana Gurovića zbog nasilja u porodici.

ALO  -  "Gurović robija u maminom stanu", o kazni košarkašu Milanu Guroviću za nasilje u porodici.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Gurović 'robija' kod mame" o kazni košarkašu Guroviću za nasilje u porodici. "Papa protiv otimanja hramova" list piše o stavu Vatikana o zakonu o crkvama u Crnoj Gori.

INFORMER -  "Guroviću 10 meseci zatvora", o kazni košarkašu za nasilje u porodici.

POLITIKA  -  Autorski tekst predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen za taj list "Zeleni dogovor za budućnost Evrope". "Želimo da izadjemo iz EU, nema ali, nema možda" o pobedi Konzervativne stranke Borisa Džonsona na izborima u Velikoj Britaniji. "Simonovićeva pretnja opasnost po vladavinu prava" o izjavama bivšeg predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića tokom sudjenja za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Djilas, Boško i Vuk držali novinare kao taoce", list piše o blokadi RTS koju su organizovali predstavnici Saveza za Srbiju.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.