AAA

DRUšTVO | 14.01.2020 09:45 > 14.01 09:45

Naslovne strane za utorak, 14. januar 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 14. januar pišu o najavama smanjivanja izbornog cenzusa sa pet na tri odsto, protestima u Crnoj Gori nakon usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, o poslovanju preduzeća Infrastrukture železnice Srbije i drugim temama.

ALO  - "Djokoviću prete zbog Kosova i Marša na Drinu", list piše o reakcijama predstavnika zemalja iz okruženja na način proslave pobede srpske reprezentacije u ATP kupu.

BLIC  - "Protesti ne jenjavaju, Podgorica popušta", o dogadjajima u Crnoj Gori nakon usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti. "Spuštanje cenzusa legalno, da li je pravično", rekao je za list izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik.

INFORMER  "Milo hapsi novinare", list piše o hapšenju novinara u Crnoj Gori zbog optužbe da su širili paniku.

KURIR  "Krkobabić, Ljajić i Karić samostalno na izbore?", list piše o planovima tri stranke iz sadašnje vladajuće većone za učešće na parlamentarnim izborima.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Nadam se dogovoru o Kosovu do jeseni", izjavio ambasador SAD Entoni Godfri.

DANAS  -  "Železnice tradicionalno firma za izvlačenje para", o hapšenju direktora Infrastrukture železnice Srbije Miroljuba Jeftića zbog optužbe za primanje mita. "Ponovo bih otišao na gostovanje sa Vučićem", za list je rekao izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević.

POLITIKA  -  "Da li je niži izborni prag prihvatljiv za EU", o smanjenju cenzusa. "Železnica ima svoje pravnike, a angažuje advokatske kancelarije", o poslovanju Ifrastrukture železnice Srbije.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Zoranin direktor svedok saradnik?", list piše o hapšenju direktora Infrastruktura železnice Miroljuba Jevtića.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.