AAA

DRUšTVO | 22.05.2020 09:30 > 22.05 09:30

Naslovne strane za petak, 22. maj 2020. godine

Dnevne novine u izdanjima za 22. maj najviše pišu o otvaranju grčke granice i ulasku u tu zemlju bez negativnog testa na korona virus, o novom ublažavanju mera prevencije od korona virusa i o nesuglasicama u Demokratskoj stranci (DS).

ALO  -  "Švercer bežao, pa ubio čoveka", o nesreći u kojoj je jedna osoba poginula, a koju je izazvao muškarac bežeći od policije na Ibarskoj magistrali.

BLIC  -  Novine pišu da se razmatra još veće ublažavanje mera zaštite od korona virusa "Mature i svadbe tek od sredine juna". Predsednik Demokratske stranke Zoran "Lutovac smenjuje sve u DS koji nisu za njega".

VEČERNJE NOVOSTI  -  Tekst o tome da vlasti Prištine i Podgorice "zajedno 'pakuju' optužbe za Srbe". Pod naslovom "U Grčkoj se neće plaćati karantin", o navodima predsednika opštine Jagodina Dragana Markovića.

DANAS  -  Pod naslovom "Herojima epidemije čak su i plate kasnile", o isplatama medicinskih radnika. Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio "Prošli smo najgore od svih u regionu" tokom pandemije korona virusa.

KURIR  -  "Lutovac tera i veterane DS", o dešavanjima u Demokratskoj stranci.

INFORMER  -  Ove novine pišu: "Evropa razbila Djilasa", o porukama iz Evropske unije upućenim opoziciji koja bojkotuje izbore. "Miha kao nov", o oporavku trenera i bivšeg fudbalera Siniše Mihajlovića koji se bori sa leukemijom.

POLITIKA  -  "U Grčku bez testova i karantina", navodi ova novina. Srbija dobila Centar za studije sećanja, naučnoistraživačku jedinicu Univerziteta u Kragujevcu, koja je prva takve vrste u zemlji.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.