AAA

DRUšTVO | 28.05.2020 09:30 > 28.05 09:30

Naslovne strane novina za četvrtak 28. maj 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 28. maj, pišu o zatvaranju granica Crne Gore za državljane Srbije, o novim preporukama Kriznog štaba i odlukama Vlade, o početku testiranja gradjana na prisustvo antitela i o drugim temama.

ALO  -  "Raste prodaja seoskih kuća i imanja", kao jedan od rezultata korona virusa. "Glupan i Tupan izrešetali vodju kavačkog klana", o tome da su atentatori na Radoja Zvicera, prilikom oružanog napada u Ukrajini, napravili niz propusta.

BLIC  -  "Proslave, mitinzi i mečevi sa publikom od 1. juna", o odluci Kriznog štaba da od ponedeljka dozvole skupove od 1.000 ljudi na otvorenom prostoru.

VEČERNJE NOVOSTI  -  Pod naslovom "Na stadionu do 1.000 navijača", o novim preporukama Kriznog štaba u borbi protiv korona virusa. "Testiranje u domovima zdravlja, a cena 1.200 dinara", o odluci da od 1. juna počne testiranje na prisustvo antitela.

DANAS  -  Ove novine navode da "'Batut' nije odobrio" sednicu Glavnog odbora Demokratske stranke.

INFORMER  -  "Navijači na stadionima od 1. juna", o novoj odluci Kriznog štaba da je dozvoljeno okupljanje do 1.000 gradjana. O tome da je položen kamen temeljac za  pogon za proizvodnju auto delova list piše: "Korejsko čudo od fabirke u Smederevskoj Palanci zaposliće čak 1.000 ljudi".

KURIR  -  "Atentat na vodju kavčana organizovao Pink Panter iz Užica?!", ove novine pišu da je u Ukrajini došlo do obračuna crnogorskih klanova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao kako će Srbija odgovoriti na postupke Podgorice: "Mi u to blato nećemo ulaziti".
                
SRPSKI TELEGRAF  -  "Vodja kavčana upucan dok je džogirao", o tome da je teško ranjen Radoje Zvicer, u Ukrajini. Pod naslovom "Neka Crnogorci idu u Tiranu", o reagovanju ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića na postupke Podgorice.

POLITIKA  -  Pod naslovom "Zatvaranje granica bila bi kazna za Srbe koji žive u Crnoj Gori", o odluci Crne Gore da zatvori granice za državljane Srbije. "Zbog 100 evra 'padali' sajtovi banaka", o jednokratkoj pomoći gradjanima Srbije.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.