AAA

DRUšTVO | 03.06.2020 09:25 > 03.06 09:25

Naslovne strane za sredu 3. jun 2020. godine

Dnevne novine  na naslovnim stranama izdanja za 3. jun, pišu o neredima u SAD izazvnim ubistvom Afroamerikanca, o pismu predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućenom predsedniku Kine Si Djinpingu i o drugim temama.

ALO  -  "Trampa ruše gradjanskim ratom" naslov teksta o situaciji u Sjedinjemi američkim državama. "Ceca krenula u sud skockana u 10.000 evra" tekst je u kom pišu o garderobi pevačice na sudjenju.

BLIC  -  "Kolima gaze policiju, Tramp preti vojskom", o pobuni u Sjedinjenim Američkim Državama. "Grci plaćaju i lečenje i smeštaj obolelima od korone", pišu ove novine.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Tramp izvodi vojsku", o nameri predsednika SAD da silom pokuša da smiri gradjanske proteste. "Čekaju nas suša i dva stepena više", izjava Jasminke Smailagić iz RHMZ.

DANAS  -  "Tabloide treba kažnjavati u visini prodatog tiraža" izjavio predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas posle sudske zabrane dnevniku "Kurir" da vredja direktora programa TV N1. "Ravničarsku prugu vlast gradi deceniju" o izgradnji pruge od Beograda do Budimpešte.

INFORMER  -  List piše o ratu o opoziciji "1 od 5 miliona: Djilasov SzS je kao JSO". u tekstu "Tužilaštvo: Juriću, daj dokaze o političaru pedofilu" list piše o tome da je tužilaštvo pozvalo Igora Jurića da iznese saznanja koja, kako tvrdi, ima.

KURIR  -  "Tužilaštvo naredilo: Jurić mora da kaže ko je političar pedofil" je glavna najava teksta na naslovnoj, takodje, piše o najavljenom saslušanju osnivača fondacije "Tijana Jurić" .

POLITIKA  -  "Hongkong je za Srbiju sastavni deo Kine" pisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedniku Kine Si Djinpingu. "Rasni nemiri krune meku moć SAD", ocenjuje list.

SRPSKI TELEGRAF  -  "Gradjanski rat u Americi", najava teksta u kom se piše o tome kako "duboka država" želi da sruši aktuelnog predsednika Donalda Trampa. "Popovi valjaju heroin i kradu" tekst je u kome pišu da savetnici Mila Djukanovića iznose optužbe.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.