AAA

DRUšTVO | 30.06.2020 08:05 > 30.06 08:05

Naslovne strane za utorak 30. jun 2020. godine

Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak, 30. jun pišu o novim merama Kriznog štaba protiv širenja korona virusa, o nesuglasicama u Demokratskoj stranci, ponavljanju izbora u Šapcu i o drugim temama.

ALO "Nestorović: Koronu će spržiti vrućina", razgovor sa pulmologom Branimirom Nestorovićem.

BLIC List iznosi rezultate Nacionalne epidemiološke studije "Imunitet na koronu steklo 6,4 odsto gradjana". O nesuglasicama u Demokratskoj stranci predsednik DS Zoran "Lutovac izbacuje iz DS svakoga ko ne misli kao on".

VEČERNJE NOVOSTI "Najniža kazna 20.000 dinara", o kazni koja bi mogla da se primenjuje za nenošenje maski kao meri protiv korona virusa.

DANAS Intervju sa stručnjakom za Balkan sa Univerziteta u Gracu Florijanom Biberom "Nemačka je zahladnila odnos prema predsedniku Srbije". O izjavi gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića "Izbornu kradju sprovela lica sa kriminalnim dosijeima".

INFORMER "Pažnja maske su obavezne". o meri protiv korona virusa koju je propisao Krizni štab. Pod naslovom "Srbin heroj u Nemačkoj", o tome da je vlasnik kioska u Berlinu Zoran Z. sprečio kidnapovanje devojčice.

KURIR Pod naslovom "Opasno", list ističe da i mladi mogu teško da obole od korone. "Jorgovanka u trci za premijera", o mogućem sastavu nove vlade, u kojima je guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković.

POLITIKA "RIK prelazi na elektronske sednice zbog opasnosti od zaraze", navodi list. O nastavku kosovskog dijaloga "Nastavak razgovora u Parizu, Tramp i Grenel ne odustaju".

SRPSKI TELEGRAF "Ne testiramo, idemo na kolektivni imunitet", razgovor sa pulmologom Branimirom Nestorovićem.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.