AAA

DRUšTVO | 03.07.2020 10:25 > 03.07 10:25

Naslovne strane za petak, 3. jul 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od 3. jula, pišu o pooštravanju epidemioloških mera u Beogradu zbog rasta broja inficiranih korona virusom.

ALO "Eksplozija korone u Beogradu", o epidemiološkom stanju u glavnom gradu Srbije.
BLIC Pod naslovom "Mesta sa najvećim rizikom: klubovi, prevoz i stadioni" list piše o mestima na kojima se korona virus najlakše prenosi sa osobe na osobu.

VEČERNJE NOVOSTI O pooštravanju epidemioloških mera u glavnom gradu pod naslovom "U Beogradu 'katanac' na kafiće od 23 do 6".

DANAS "Mi epidemiju više ne držimo pod kontrolom", kaže za list načelnik higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja u Tutinu Mithat Eminović. Pod naslovom "Da li je Jovanjica paradržavna operacija" o prisustvu policajaca medju osumnjičenima za uzgajanje marihuane na poljoprivrednom dobru kod Beograda.

KURIR "Nove mere, katanac na noćne klubove i splavove u Beogradu, restorani i kafići će raditi do 20 sati", o najavljenim merama u borbi protiv korona virusa u Beogradu. "Na jesen nastava će se odvijati i onlajn i u klupama", ministar prosvete Mladen Šarčević o novoj školskoj godini.

INFORMER "Moguća blokada Beograda i novi policijski čas", o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o epidemiološkoj situaciji u glavnom gradu.

POLITIKA "Inspekcija ispituje dve smrti zbog nesporazuma", o pokretanju kontrole nad radom Opšte bolnice u Užicu nakon što u tu ustanovu nisu primljena na lečenje dva muškarca iz Sjenice sa simptomima krona virusa, koji su dan kasnije preminuli.

SRPSKI TELEGRAF "Šef policije za korupciju uhapšen u slučaju Jovanjica", o hapšenjima državnih službenika povezanih sa aferom "Jovanjica". "Petković sahranjen sa šalom OFK Beograd", list izveštava o sahrani fudbalera i trenera Ilije Petkovića u Aleji zaslužnih gradjana u Beogradu.


Najčitanije sada

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.