AAA

DRUšTVO | 08.07.2020 09:25 > 08.07 09:25

Naslovne strane za sredu, 8. jul 2020. godine


Dnevni listovi izdanja za sredu, 8. jul 2020. godine na naslovnim stranama pišu o najavljenim merama predsednika Srbije Aleksandra Vučića u borbi protiv korona virusa u Srbiji i protestu ispred Doma Narodne skupštine Srbije.

ALO Vučić najavio nove mere "Policijski čas od petka do ponedeljka".
BLIC Miran gradjanski protest se pretvorio u nerede "Ekstremisti poveli upad u Skupštinu, sukobi celu noć", piše list. "Korona sad duže traje i ima više simptoma", srpski medicinski stručnjaci o korona virusu.

VEČERNJE NOVOSTI "Za vikend ponovo zabrana kretanja", o najavljenoj meri u borbi protiv korona virusa. "Da bismo izbegli sudar gripa i korone, moraće da bude vakcinisano dva miliona ljudi", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS "SPC da ne lovi veštice nego da podržava pravdoljubivost", o napadu Srpske pravoslavne crkve na list Danas. "Ponovo policijski čas za vikend", o novom policijskom času koji je najavio Aleksandar Vučić.

INFORMER Piše da je virus sve opasniji "Korona ubija više nego ikad, Vučić mora da vrati policijski čas". Grci traže "Otvorite granice za Srbe".

KURIR Vučić o novim merama "Policijski čas". List ocenjuje da se na RTS desila bruka "Bujoševiću odbili prijavu za direktora samo zato što se nije potpisao".

POLITIKA "Bitku protiv korone izgubilo još 13 ljudi", o preseku stanja epidemije korona virusa objavljenog u utorak. "Vučić: Najteži udar oko 1. novembra", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o novom talasu epidemije korona virusa u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF Viru udara na najmladje "Osmoro dece sa upalom pluća u Mišoviću". Hoće Srbiju u EU "Makronov plan za Srbiju".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.