AAA

DRUšTVO | 09.07.2020 09:10 > 09.07 09:10

Naslovne strane za četvrtak, 9. jul 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 9. jul, pišu o nasilnim demonstracijama u više gradova Srbije i odustajanju vlasti Srbije od najavljenog uvodjenja policijskog časa u Beogradu zbog rasta broja inficiranih korona virusom.

BLIC  -  Pod naslovom "Nema policijskog časa, ali biće oštrijih mera" najavljuje ograničenja radi suzbijanja epidemije korona virusa u glavnom gradu.
ALO  -  "Beograd palile strane službe i kriminalci" udarna je najava na naslovnoj strani lista koji piše da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio pozadinu nasilja.

VEČERNJE NOVOSTI  -  "Nikom nećemo dati da nam uništi mir" rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom nasilja na protestu zbog najavljenog uvodjenja policijskog časa u Beogradu.

DANAS  -  U tekstu "Brutalnost policije nema opravdanje" o postupanju pripadnika policije tokom protesta u Beogradu.

INFORMER  -  "Možete da me ubijete, ali vlast nećete srušiti na ulici", prenosi list reči Aleksandra Vučića. Takodje pišu i da neće biti policijskog časa.

KURIR  -  "Udar na Srbiju" naslov je teksta na naslovnoj strani ovog lista u kom pišu ko, prema njihovim izvorima, stoji iza protesta u Beogradu.

POLITIKA  -  Pod naslovom "U srpskim bolnicama oko 4.000 obolelih od virusa korona" o rastu broja pacijenata tokom epidemije.

SRPSKI TELEGRAF  -  List na naslovnoj objavljuje imena i fotografije osoba za koje navodi da stoje iza nereda u tekstu "Oni su vodje rušenja i paljenja Beograda".
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.