AAA

DRUšTVO | 18.07.2020 10:00 > 18.07 10:00

Naslovne strane za subotu, 18. jul 2020. godine

Dnevni listovi u izdanjima za subotu najviše pišu o dešavanjima u zemlji i svetu u vezi sa epidemijom korona virusa, o nastavku dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, o političkim prilikama u Srbiji nakon izbora u kojima deo opozicije nije učestvovao, i o drugim temama.


BLIC  -  O epidemiji korona virusa list piše u seriji tekstova pod zajedničkim nazivom "Dosije korona".
VEČERNJE NOVOSTI  -  List piše o poslednjim saznanjima o korona virusu "Stručnjaci otključali srpski soj kovida-19". O nastavku dijaloga Beograda i Prištine u Briselu: "U septembru bitka za 'Trepču' i 'Gazivode'".

DANAS  -  O inicijativi u Evropskom parlamentu povodom dešavanja u Srbiji "Srpska vlast zarobila je i državu i medije". Intervju sa potpredsednicom Narodne stranke Sandom Rašković Ivić: "Nismo besni zbog korone, već zbog laganja".

ALO  -  "Tači se izvukao za 'Žutu kuću'", list navodi da se prilikom saslušavanja predsednika Kosova nisu spominjane optužbe za trgovinu organima. List donosi i autorski tekst episkopa Sergija o protestima u Srbiji.

INFORMER  -  "Korona ubija sve mladje", reportaža iz KBC Bežanijska kosa. List spekuliše da li će se vladika Grigorije uključiti u politički život u Srbiji: "Skida mantiju da bi se kandidovao".

KURIR  -  Kurir navodi da Vladimir Marinković ima najveće šanse da postane predsednik Narodne skupštine. "Pojavila su se tri nova simptome korone", navodi list.

POLITIKA   -  O nastavku pregovora Beograda i Prištine: "Metohija zabranjena reč u Briselu i Prištini". List piše o epidemiji korona virusa i mogućim rešenjima za njeno okončanje "Kolika je distanca izmedju Srbije i vakcine protiv kovida-19".

SRPSKI TELEGRAF  -  "Strane službe umešale prste u SPS", kaže predsednik te stranke Ivica Dačić. List navodi se i da će Ana Brnabić i u sledećem mandatu biti predsednica Vlade Srbije.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.