AAA

DRUšTVO | 16.09.2020 09:15 > 16.09 09:15

Naslovne strane za sredu, 16.septembar 2020. godine

Dnevni listovi izdanja za sredu, 16. septembar 2020. na naslovnim stranama pišu o turizmu u vreme korone i povratku srpskih turista iz inostranstva, o uticaju njihovog povratka na epidemiološku sliku u Srbiji i o drugim temama.

ALO Glumica Branka Veselinović proslavila 102. rodjendan "Svaki dan vežbam da bih prežive", kaže i objašnjava da piše pesme, slika, druži se… i ne skida osmeh sa lica. "Petronijević: Napad na mene je naručen", počelo sudjenje za fizički napad u maju na poznatog advokata Gorana Petronijevića.
VEČERNJE NOVOSTI "Srbi neće da odustanu od odmora", reportaža sa obale Crne Gore. "Slogom protiv svih pritisaka", o obeležavanju Dana srpskog jedinstva

DANAS "Pravi nadzor povratnika iz inostranstva moguć samo u vanrednom stanju", izjava epidemiologa Predraga Kona. "Milan Vujić: Prebijanje bi verovatno bilo gurnuto pod tepih", o slučaju prebijanja mladog aktiviste iz Novog Sada.

BLIC Specijalno izdanje povodom 24. godišnjice Blica, donosi niz razgovora sa poznatim ličnostima.

INFORMER "Poštujte mere da ne bude karantina", poručio je epidemiolog Branislav Tiodorović srpskim turistima koji su u inostranstvu. Pod naslovom "Milu i u DPS okreću ledja", o zbivanjima u Crnoj Gori posle izbora.

KURIR "Atentator biciklista aktivirao eksploziv i digao u vazduh Strahinjin džip", o ubistvu Strahinje Stojanovića na Novom Beogradu, koje se povezuje sa obračunom kriminalnih klanova. Pod naslovom "Korona u školi", o tome da je učenik drugog razreda novobeogradske osnovne škole "20. oktobar" zarazio drugaricu.

SRPSKI TELEGRAF "Nestorović otkrio lekova iz prirode za razne bolesti" o pulmologu Branislavu Nestoroviću. "Kolumbijka zna ko je razneo kavčanina? o ubistvu Strahinje Stojanovića.

POLITIKA "Naprednjaci nastavljaju saradnju sa SPS-om", list piše o formiranju nove vlade. "U novobeogradskoj školi dva učenika zaražena korona virusom" o slučajevima infekcije medju djacima u Beogradu.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.