AAA

DRUšTVO | 22.09.2020 07:55 > 22.09 08:24

Naslovne strane za utorak 22. septembar 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o predstojećem susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa specijalnim izaslanikom predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričardom Grenelom i izvršnim direktorom američke Medjunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adamom Belerom, ali i o vakcinama protiv gripa, nasilju i drugim temama.

ALO List piše o očekivanjima u sastavu nove Vlade Srbije "Vulin odlazi iz vojske ali ostaje u Vladi".

BLIC "Tramp šalje Grenela da sprovede dogovor iz Bele kuća", o susretu državnog vrha sa delegacijom iz Vašingtona. Tema broja: "Kako zaustaviti eksploziju nasilja u Srbiji".

VEČERNJE NOVOSTI "'Torlak' pravi 200.000 vakcina protiv gripa", tekst o radu Insituta za virusologiju. Pod naslovom "Amerikanci donose četiri milijarde dolara", o susretu državnog vrha sa delegacijom iz Vašingtona.

DANAS "Amerikanci u Srbiji prave zid protiv Kine", o susretu državnog vrha sa delegacijom iz Vašingtona. Potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović "Nezadovoljan sam visinom kazne", o presudi suda u Kruševcu napadačima koji su mu naneli povrede krajem 2018. godine, uoči tribine Saveza za Srbiju.

INFORMER O najavljenoj nabavci vakcina protiv korona virusa iz više zemalja "Biraćemo ko će koju vakcinu protiv korone".

KURIR List prenosi svoje istraživanje o vakcini protiv korona virusa "Sve što treba da znate o vakcinama protiv korone". O poseti američke delegacije u kojoj je i Medjunarodna razvojna finansijska korporacija (DFC) "Amerikanci spremili 3,7 milijardi evra za izgradnju pruga i auto-puteva".

POLITIKA "Pet banaka opralo 2.000 milijardi dolara", o transakcijama na svetskom nivou. "REM: emitovanje rijalitija samo u noćnom terminu", o odluci Regulatornog tela za elektronske medije.

SRPSKI TELEGRAF "Smenjen načelnik policije u Novom Sadu", o posledicama afere brutalnog prebijanja mladića u tom gradu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.