AAA

DRUšTVO | 26.09.2020 09:55 > 26.09 09:55

Naslovne strane za subotu, 26. septembar 2020. godine

Beogradska štampa u izdanjima za subotu, 26. septembar, najviše piše o padu vojnog aviona kod Malog Zvornika, prvim optužnicama i hapšenjima po zahtevu Suda za ratne zločine u Hagu, o epidemiji korona virusa i o drugim temama.

ALO - "Naprednjaci koji vole funkcije lete iz vlade", list navodi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić planira da smeni većinu doskorašnjih ministara. "Mama, vidi, mašem ti krilima", povodom tragedije u kojoj su stradala dva vojna pilota.
BLIC - O padu vojnog aviona kod Malog Zvornika "Majka poginulog pilota: Rekao je da će leteti blizu kuće". List piše o dosadašnjem toku epidemije korona virusa "Sedam meseci borbe sa koronom".

VEČERNJE NOVOSTI - List prenosi izjave očevidaca nakon pada vojnog aviona nedaleko od Malog Zvornika "Čekala sam Zvonka da mu mahnem sa terase". "Haradinaj i Gucati vode do dostavljača", o prvim optužnicama i hapšenjima specijalizovaniog veća za zločine OVK.

DANAS - "Paralelni uspon Ane Brnabić i kompanije njenog rodjenog brata", list piše o optužbama na račun premijerke i poslovanja firme "Aseko". O padu vojnog aviona u blizini Malog Zvornika "Piloti Vojske Srbije poginuli u avionu starom 34 godine".

INFORMER - "Stranci, dalje ruke od vlade", Vučić iz Istanbula govori o sastavu Vlade Srbije. "Korona ski-garancija", ako uplatite zimovanje, a zbog epidemije ne budete mogli na put, pare će vam bez provizije biti vraćene, tvrde turističke agencije.

KURIR - "Srušio se Mig-21", o nesreći u kojoj su poginula dva pilota. "Vehabije htele da ubiju Vučića, Dodika i Vulina", tvrdi list na osnovu obaveštajnih podataka. "Olivera i Bujke u trci za direktora", o uskorom zaključivanju konkursa za direktora RTS-a.

POLITIKA - "Brisel nudi ZSO kao deo sveobuhvatnog sporazuma", o očekivanjima u vezi pregovora Beograda i Prištine. Kao razgovor nedelje list najavljuje intervju "Jahel Vilan, novi ambasador Izraela u Srbiji".

SRPSKI TELEGRAF - "Pevaju 'Tamo daleko' a prave vladu bez Srba", povodom formiranja izvršne grane vlasti u Crnoj Gori. "Tramp Srbiji daje izlaz na more", list tvrdi da je trenutna administracija SAD naklonjena Beogradu u pregovorima sa Prištinom.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.