AAA

DRUšTVO | 17.10.2020 08:35 > 17.10 09:18

Naslovne strane za petak, 17. oktobar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 17. oktobar pišu o novim merama republičkog Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa, o najavi o povećanju plata i penzija, radovima na trasi kroz Grdeličku klisuru i o drugim temama.


BLIC List donosi intervju sa glumcem Radetom Šerbedžijom pod naslovom "Beogradu se rado vraćam". O situaciji sa korona virusom i najavama za vakcine "Koliko smo blizu vakcine".
ALO "Zorana dala najvišu ocenu Poledici", list navodi da je ministarka gradjevinarstva najvišu internu ocenu dodelila državnom sekretaru hapšenom za korupciju.

VEČERNJE NOVOSTI O najavi ministra finansija Siniše Malog "Veće penzije i zarade od januara". "Lavrov dva dana u Srbiji", o poseti krajem oktobra.

DANAS O radovima na trasi kroz Grdeličku klisuru pod naslovom "Zamena asfalta na novom auto-putu jer često pada kiša". O reakcijama na spomenik pesniku u Beogradu "Spomenik Raši Popovu naivno, veselo i agresivno".

INFORMER "Haos u Evropi", navodi da se dnevno na kontinentu od COVID-19 razboli 150.000 a da od posledica bolesti premine u proseku 1.200 ljudi. Poruka Kriznog štaba "Nosite maske i na otvorenom".

KURIR "Živećemo s koronom i celu 2021. godinu", analizira potencijalni razvoj epidemiološke situacije. Intervju sa glumcem Nenadom Jezdovićem: "Nemam profile na društvenim mrežama, sve je to laž".

POLITIKA "Zaštitne maske treba nositi i na otvorenom", o novim odlukama republičkog Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa. "Trg Politike biće preuredjen sledeće godine", prenosi list.

SRPSKI TELEGRAF "Karić na crnoj listi Evrope", list navodi da je u toku istraga protiv biznismena Bogoljuba Karića zbog poslovnih veza sa predsednikom Belorusije. "Milo znao za NATO agresiju", tvrdi advokat Toma Fila.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.