AAA

DRUšTVO | 20.10.2020 08:35 > 20.10 08:35

Naslovne strane za utorak, 20. oktobar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 20. oktobar najviše pišu o epidemiološkoj situaciji, o očekivanjima za formiranje nove Vlade Srbije i o drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI O povećanju broja zaraženih korona virusom u Beogradu "Eksplozija kovida 19 zapretila prestonici". O najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Pobedili smo tajkune, na redu su mafijaši".
ALO "Vućić objavio rat mafiji", povodom video obraćanja na Instagramu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kojem najavljuje da će se obračunati sa mafijašima. Reporteri lista na licu mesta "'Arena' ponovo spremna za bitku sa koronom".

BLIC Epidemiolog Predrag Kon o aktuelnoj situaciji sa epidemijom korone "Virus tri puta zarazniji nego na početku". O očekivanjima oko formiranja nove Vlade Srbije "Dan D za novu Vladu".

DANAS "Vučić tvorac fondacije 'za pristojno društvo'", o fondaciji "Za srpski narod i državu" koja je u oktobru prošle godine osnovana sa sedištem u centrali Srpske napredne stranke (SNS) na Novom Beogradu. O mogućem pooštravanju mera zbog epidemije korona virusa "Policijski čas je uvek znak nemoći države".


INFORMER "Saslušajte Vazuru", list piše da je direktor FK Partizan Miloš Vazura u pauzi derbija sa Crvenom Zvezdom izjavio da je sudija dobio "poziv koji se ne odbija" i namestio Crvenoj zvezdi penal. "Srbija ušla u crvenu zonu", epidemiolog Predrag Kon upozorava da bez maski nismo više bezbedni od korone ni na ulici.

KURIR Pod naslovom "Crvena zona", o nepridržavanju mera protiv korone kao što je nošenje maski i držanje rastojanja. "Šarcu pretili preko plakata na banderi", o Aleksandru Šarcu, koji je pogodjen hicima iz pištolja u tržnom centru Ušće u, kako mediji navodi, mafijaškom obračunu.

SRPSKI TELEGRAF "Grobari pre mesec dana najavili ubistvo u Ušću", list piše da je na Instagramu, uz potpis Duh grobarstva, za Aleksandra Šarca napisano da će se sa njim pozabaviti. O tome ko su mafijaši na stadionu list piše: "Rat Zvezde i Partizana".

POLITIKA O povećanju broja zaraženih korona virusom "Srbija u crvenoj zoni, rizična sva okupljanja". "Opozicija u visokom startu za beogradske izbore", o dešavanjima u opozicionim strankama u vezi eventualnog učešća na narednim beogradskim izborima.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.