AAA

DRUšTVO | 22.10.2020 08:05 > 22.10 08:05

Naslovne strane za četvrtak, 22. oktobar 2020. godine

Dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 22. oktobar na naslovnim stranama pišu o sastavu nove vlade Srbije, pogoršanoj epidemiološkoj situaciji i drugim temama.

ALO "Dramatično: U jednom danu 512 zaraženih" o najjačem udaru korone na Srbiju od početka pandemije i najavljuju hitnu sednicu Kriznog štaba.
BLIC "Alarm", o epidemiološkoj situaciji u Srbiji nakon što su registrovana rekordna 512 novozaražena korona virusom u jednom danu. "Dilema: Jedno ministarstvo i tri ministra", o sastavu nove Vlade Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI "Sledeće nedelje imaćemo 1.000 obolelih na dan", prognoza epidemiološke situacije izazvane korona virusom. "Kako će izgledati nova vlada", list piše o njenom sastavu.

DANAS "Mladi rade za 440, priželjkuju 800", o cenama rada u evrima na početku karijere u Srbiji. "Vučić zavrteo ministarstva", o spekulacijama o sastavu nove Vlade Srbije.

INFORMER "Zatvaraju se granice?!" list piše o novim merama protiv virusa korona.

KURIR "Nova vlada" o tome ko će činiti sastav nove vlade. "Najcrnji dan u Srbiji", list piše da je polovina zaraženih u Beogradu.

POLITIKA "Stižu nove doze uvoznih vakcina protiv gripa", o vakcinaciji u Srbiji. "Podela odgovornosti pred teške izazove", o novoj Vadi Srbije.

SRPSKI TELEGRAF "Šapić i Dačić prvi put o novim funkcijama", intervju sa predsednicima Srpskog patriotskog saveza (SPAS) i Socijalističke partije Srbije, Aleksandrom Šapićem i Ivicom Dačićem.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.