AAA

DRUšTVO | 25.10.2020 08:10 > 25.10 08:42

Naslovna strana za nedelju, 25. oktobar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanjima za nedelju, 25. oktobar 2020. godine, pišu o očekivanjima za sastav nove Vlade Srbije, o početku rada novog saziva Skupštine Srbije, o mogućem nastavku pomoći države povodom epidemije korona virusa, i o drugim temama.

ALO "Državni funkcioneri na platnom spisku mavije", o najavi predsednika Srbije da će se "obračunati" s organizovanim kriminalom, list piše u tekstu kako funkcioniše sprega vlasti i kriminala.

BLIC "Od planete stvaramo nenastanjivi pakao", o najnovijem izveštaju Ujedinjenih nacija o ekološkim katastrofama širom sveta. List prenosi izjavu dosadašnjeg ministra finansija Siniše Malog "Još po 100 evra za svakog gradjanina? Nije isključeno".

VEČERNJE NOVOSTI O očekivanjima oko sastava nove Vlade Srbije "U foteljama ministara bar 10 žena". O prenameni američke vojne baze u Nemačkoj "NATO hoće iz svemira da nadgleda celu planetu".

KURIR "One će vladati Srbijom", o sastavu nove vlade i o tome da će medju ministarkama biti Darija Kisić Tepavčević, Marija Obradović, Irena Vujović, Gordana Čomić, Maja Gojković.

POLITIKA List u Temi nedelje piše o tome koliko gradjani Srbije veruju bankama "Pošteno, pa na sud". "Poslanici pozdravili osnivanje tri nova ministarstva", o sednici Skupštine Srbije na kojoj se raspravljalo o Predlogu zakona o ministarstvima.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.