AAA

DRUšTVO | 29.10.2020 08:00 > 29.10 08:00

Naslovne strane za četvrtak, 29. oktobar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o izglasanoj novoj Vladi Srbije, o povećanom broju zaraženih korona virusom i mogućnostima za uvodjenje novih mera, nastavku dijaloga vlasti i opozicije u Srbiji i o drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI O najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Zabrana kretanja samo ako dodjemo do ambisa". List prenosi da je Srbija dobila novu vladu i izjavu premijerke Ane Brnabić "Gradimo zemlju pobednika".
ALO O najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi nabavke prvih količina vakcina protiv korona virusa "Vakcina stiže u decembru".

BLIC List donosi objašnjenje kako će nova vlada sprovesti šest glavnih ciljeva "Analiza ekspozea Ane Brnabić". O reakciji države na treći talas korona virusa pod naslovom "Oštrije kazne za kršenje mera, da izbegnemo policijski čas".

DANAS List piše o nagradi koja im je dodeljenja pod naslovom " 'Danas' priznanje posvetio osnivačima". "EP šalje dva pisma Ivici Dačiću", list navodi da će Evropski parlament uskoro zvanično zatražiti nastavak dijaloga vlasti i opozicije u Srbiji.

INFORMER Intervju sa glumcem Svetislavom Goncićem, koji je bio zaražen korona virusom "Koronu sam imao letos, a i dalje baš teško dišem". O najavi predsednika Srbije o nabavci vakcine protiv korona virusa "Vučić: Vakcina će teško stići pre marta 2021."

KURIR "Najcrnji dan", list piše o naglom povećanju broja zaraženih korona virusom. O konstituisanju nove Vlade Srbije "A sad na posao".

POLITIKA Intervju sa direktorom kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjanom Ivanušom "Očekuje se pogoršanje epidemiološke slike". Intervju sa stalnim predstavnikom Medjunarodnog monetarnog fonda u Srbiji Sebastijanom Sosa "Prošli ste bolje od drugih rizici ostaju".

SRPSKI TELEGRAF O najavama strožijih mera zbog povećanja broja zaraženih korona virusom "Sledeće nedelje uvodimo karantin?". List piše o najavama u radu juče konstituisane Vlade Srbije "Borba protiv mafije i jačanje ekonomije".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.