AAA

DRUšTVO | 12.11.2020 15:10 > 12.11 15:45

Pošta Srbije organizuje tradicionalni literarni i likovni konkurs za decu (VIDEO)


Pošta Srbije i ove godine organizuje tradicionalni literarni i likovni nagradni konkurs za mališane "Piši Deda Mrazu" koji traje do 5. decembra, rekla je danas rukovodilac Sektora za korporativni marketing Pošte Srbije Olivera Jevtić.

Ona je pozvala decu uzrasta do 10 godina da učestvuju na konkursu i da razvijaju svoju maštovitost i kreativnost.
"Pošta Srbije neguje kulturu pisanja i dečju kreativnost, a ove godine konkurs ima i posebnu simboliku. U godini u kojoj obeležavamo 180. godina postojanja, nagradni konkurs organizovan je 18. put", navela je Jevtić.

Prema njenim rečima odziv mališana je veliki, a samo prošle godine na konkursu je učestovalo više od 11.000 dece.

"Učesnici mogu da pošalju svoje radove kao pojedinci ili grupa, a uz njih je potrebno poslati i saglasnost roditelja da se podaci autora mogu koristiti na nagradnom konkursu", objasnila je Jevtić.

Ona je kazala da se i ove godine očekuje da pristigne veliki broj kvalitetnih dečjih radova i da će stručni žiri Pošte Srbije imati težak zadatak da izabere najbolje.

"Nagrade su predvidjene i u pojedinačnoj i u kolektivnoj konkurenciji, za pojedinačne to su hoverboard, trotinet i roleri, a za kolektivne tri muzičke mini linije", rekla je Jevtić.

Radove treba dostaviti na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs "Piši Deda Mrazu".


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.