AAA

DRUšTVO | 19.01.2021 07:15 > 19.01 07:15

AMSS: Oprez zbog poledice

Vozače i danas očekuju nepovoljni uslovi na putevima u Srbiji, a oprez je neophodan zbog poledice, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog poledice su posebno rizični nadvožnjaci i mostovi, ali i krivine, naročito u planinskim predelima, pa neprilagodjena brzina može imati velike posledice, navodi se u saopštenju.
Na magistralnim i lokalnim putevima uz poštovanje ograničenja brzine zbog opasnosti od poledice treba držati veće odstojanje izmedju vozila, upozorio je AMSS.

Za danas su najavljeni radovi na sanaciji diletacija na autoputu Beograd Šid kod petlje Zmaj, a od 9.00 do 14 časova za saobraćaj će biti zatvoren vozna i preticajna saobraćajna traka.

Na Batrovcima kamioni čekaju na izlaz iz Srbije 180 minuta, na Šidu sat i po, a na ostalim prelazima nema zadržavanja ni putničkih ni teretnih vozila.

Zabrane za šlepere i kamione s prikolicom uvedene su na deonicama: Mionica Kaona preko Divčibara, Šabac Banja Badanja Krupanj Gračanica preko Mačkovog kamena, Krst Korenita Krupanj preko Stolica.

Zabrana važi i na putevima Prićević Pecka preko Ive, Valjevo Debelo brdo, Radalj Radaljska banja preko Stolica, Krupanj Šljivova, Valjevo Lelić Mravinjci, Jošanička banja Kopaonik.

Za šlepere i kamione s prikolicom zabranjene su i deonice Drenje Jelakci Gčak, Vrnjci Stanišinci Mitrovo polje Grčak, Šarena bukva Stolice, Loznica Zajača Mačkov kamne, Šljivova Pecka, Žagubica Borsko jezero, Boturić Brus Razbojna i Brus Brzeće.

Uvedena je zabrana i na deonici Brzeće Kopaonik (hotel Putnik), Kruševac Kaonik, Kraljevo Brezna Goč, Kopaonik Rudnica, Dobre vode Goč Stanišinci.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.