AAA

DRUšTVO | 20.01.2021 07:35 > 20.01 07:35

Naslovne strane za sredu, 20. januar 2021- godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 20. januar 2021. godine, pišu o učitelju glume Miroslavu Aleksiću, koji je uhapšen zbog sumnji za seksualno zlostavljanje, masovnoj vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji i drugim temama.

ALO "Srbija počela masovnu vakcinaciju", o borbi sa koronom. O tome da Amerika danas dobija novog predsednika "Ratno stanje u Vašingtonu".
BLIC "Kako je Mika Aleksić napravio kult za zlostavljanje", o učitelju glume Miroslavu Aleksiću, koji je uhapšen zbog sumnji za seksualno zlostavljanje. "Masovna imunizacija: Cilj je vakcinisati 10.000 ljudi dnevno", o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI "Aleksića prijavilo još 20 učenica", o učitelju glume Miroslavu Aleksiću, koji je uhapšen zbog sumnji za seksualno zlostavljanje. "Do imuniteta sa dva miliona vakcinisanih", o masovnom vakcinisanju protiv korona virusa u Srbiji.

DANAS "Još uvek se sećam tog mentalnog nasilja", glumica Branka Katić o iskustvima sa uhapšenim učiteljem glume Miroslavom Aleksićem, koji je osumnjičen za seksualno zlostavljanje. "Podržavam sve što jača poverenje u medije i izbore", izvestilac Evropskog parlamenta Vladimir Bilčik o zahtevu opozicije za "paralelnim uredjivanjem" javnih servisa

INFORMER "Haradinaj traži referendum o ujedinjenu Kosova i Albanije", o izjavi lidera Alijanse za budućnost Kosova predsedničkog kandidata na kosovskim izborima Ramuša Haradinaja. "Javilo se novih 20 žrtava Mike Aleksića", o slučaju profesora glume kojeg sumnjiče za seksualno zlostavljanje.

KURIR "Vučić: Samo vakcinacijom možemo pobediti koronu", predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sednice Operativnog tima za imunizaciju. "Sekta", list tvrdi da je takav sistem odnosa pravio profesor glume Miroslav Aleksić

SRPSKI TELEGRAF Pod naslovom "Saslušama šefica u MUP zbog pomaganja mafiji", o istrazi u srpskoj policiji. "Milova tajna služba spaljuje dokaze", list piše da crnogorski predsednik Milo Djukanović pokušava da ukloni tragove svog postupanja.

POLITIKA "U Srbiji počela masovna vakcinacija", o vakcinaciji protiv korona virusa. "Presuda Momčilu Perišiću za špijunažu 5. februara", o sudjenju nekadašnjem načelniku Generalštaba Vojske Srbije.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.