AAA

DRUšTVO | 22.01.2021 08:30 > 22.01 08:33

Naslovne strane za petak, 22. januar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka najviše pišu o prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o vakcinaciji protiv korona virusa, o uredjivanju trgovanja bitkoinima, i drugim temama.

ALO "Dijana Hrkalović odbila poligraf", list piše o istrazi u slučaju prisluškivanja predsednika Srbije.
BLIC U tekstu "Jutki odbijena žalba, već danas mora iza rešetaka" list piše da je odbijena molba bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića za odlaganje izdržavanja zatvorske kazne u trajanju od tri meseca zbog seksualnog uznemiravanja. "Aleksić u pritvoru a njegova škola i dalje radi", raste broj polaznica škole glume Miroslava Aleksića koje ga optužuju za seksualno zlostavljanje.

VEČERNJE NOVOSTI Pod naslovom "Šta krije Hrkalović pa neće na poligraf" o istrazi u slučaju prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice.

DANAS "Investicije iz Kine zagadjuju vazdih u Srbiji", upozorilo 26 poslanika Evropskog parlamenta u pismu evropskom komesaru za susedstvo i pregovore o proširenju Oliveru Varhejiju.

KURIR "Dijana Hrkalović odbila poligraf", o aferi "Prisluškivanje". "Srbija medju prvima uredila trgovinu bitkoinima", autorski tekst ministra finansija Siniše Malog.

INFORMER "Sprema se sastanak Bajdena i Vučića", najava ministra spoljnih poslova Srbije Nikole Selakovića. "Možemo da pravimo 'sputnjik' na Torlaku", izjava v.d. direktorke Instituta "Torlak" Vere Stoiljković o proizvodnji vakcine "Spunjik V" ruskog proizvodjača.

POLITIKA O toku vakcinacije u Srbiji u tekstu "Sve više gradjana želi bilo koju vakcinu".

SRPSKI TELEGRAF "Dijana davala naloge za prisluškivanja i zaštitu mafijaša", izvori tog lista o navodima o prisluškivanju predsednika Srbije.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.