AAA

DRUšTVO | 26.01.2021 08:00 > 26.01 08:00

Naslovne strane za utorak, 26. januar 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 26. januar 2021. godine pišu o virusu korona, vakcinaciji, o odlasku na izdržavanje kazne bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke osudjenog zbog nedozvoljenih polnih radnji, o bivšoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović koja je ispitivana u vezi s aferom prisluškivanja predsednika Srbije i drugim temama.

ALO "Vakcina ubija i engleski soj", list piše o novim sojevima korona virusa i o efikasnosti vakcina. O slučaju seksualnog zlostavljanja u beogradskoj školi glume "Milena progovorila zbog zlostavljane devojčice".
BLIC O odlasku na izdržavanje kazne bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke zbog nedozvoljenih polnih radnji "Jutka je iza rešetaka". O vakcini protiv korone "Šta da radite posle prve doze vakcine".

VEČERNJE NOVOSTI O novim sojevima virusa korona "Mutanti iz Afrike i Brazila slabe moć vakcine". Najavljuju otkrivanje spomenika Stefanu Nemanji "Predsednik skida plašt sa Nemanje".

DANAS Pišu da je potvrdjeno da je prvi smrtni slučaj od virusa korona u Evropi bio u Srbiji 5. februara "Korona je tu još od novembra 2019.godine". O napadima na javne ličnosti koje su primile vakcinu protiv kovida-19 "Hajka na vakcinisane da se prodaju Vučiću".

INFORMER "Zbog novog soja korone nema popuštanja mera", o odlukama kriznog štaba za borbu protiv virusa. O slučaju seksualnog zlostavljanja u školi glume u Beogradu "Većina Mikinih zlodela zastarela".

KURIR List na naslovnoj strani najavljuje intervju s austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom "Srbija je pokazala da je moguće sprovesti hrabre reforme".

POLITIKA o epidemiji virusa korona i vakcinaciji "Svetsko tržište vakcina u epizodi 'ko da više'". Intervju sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem "Godina podmladjivanja srpske diplomatije".

SRPSKI TELEGRAF O slučaju prisluškivanja predsednika Srbije list piše "Dijana u vilu dovodila sudiju i mafijaše".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.