AAA

DRUšTVO | 27.01.2021 07:55 > 27.01 07:55

Naslovne strane za sredu, 27. januar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 27. januar, najavljuju otkrivanje spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu i pišu o drugim temama.

ALO List prenosi najavu ministra policije Aleksandra Vulina "Lisice za srpske ministre". "Dijana htela da menja lični opis" o istrazi protiv bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović.
BLIC "Tri moguća rešenja za Kosovo" analiza Medjunarodne krizne grupe. Putnici iz Srbije "U Grčku od 1. maja sa testom ili vakcinom", piše list o nameri dveju vlada.

VEČERNJE NOVOSTI "Počinju prva hapšenja zbog špijuniranja", o aferi prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Gradjanima po 60 evra, penzionerima još po 50" u novom paketu ekonomske pomoći u Srbiji.

DANAS "Opozicija: Pronaći novo mesto za Stefana Nemanju", o spomeniku na Savskom trgu koji će biti danas otkriven. "Puštanje 'Vesićevog čoveka' zahtevano sa najvišeg nivoa", o zadržavanju nekoliko gradjana Srbije, medju kojima beogradskog funkcionera Nemanje Stajića, na granici sa Crnom Gorom.

INFORMER "EU zabranila izvoz vakcina, a nama prete zbog Kineza" piše list. Navode i da zbog opasnosti od korone "Nemci vraćaju Srbe sa granica".

KURIR O istrazi protiv bivše državne sekretarke "Dijana Hrkalović povezana s ubistvima Lukinih ljudi!?". O vlasniku škole glume Miroslava Aleksića "Profesori su se sledili kad su saznali da je Milenin scenario istinita priča".

POLITIKA "Tri koraka do vakcinacije" u Srbiji. "Pojte mu Srbi" profesor Momčilo Pavlović o Svetom Savi, koji se praznuje 27. januara.

SRPSKI TELEGRAF O bivšoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović "Boginja mafije Dijana oslobodila narko-dilera i vratila mu pištolj". O istrazi protiv profesora glume Miroslava Aleksića "Ko je bio Mikin djak upisivao se kod njegove žene na FDU".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.