AAA

DRUšTVO | 23.02.2021 08:00 > 23.02 08:22

Naslovne strane za utorak 23. februar 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 23. februar 2021. godine pišu o porastu broja obolelih od korone, filmu "Dara iz Jasenovca", prebijanju mladića u Novom Sadu.

ALO "Utroba mi se prevrtala na kapiji Jasenovca", list prenosi utiske glumice Tatjane Kecman, protagonistkinje filma "Dara iz Jasenovca".

BLIC "Raste broj zaraženih, Srbija opet u problemu", o epidemiološkoj situaciji. "Hulgani gazili momke bez svesti" o sceni nasilja u Novom Sadu.

VEČERNJE NOVOSTI "Mutant iz Britanije udario na mlade", o epidemiološkoj situaciji. Glumica Tatjana Kecman, koja u filmu "Dara iz Jasenovca" glumi časnu sestru kaže "Hvale me: bila si divno odvratna".

DANAS Pod naslovom "Velike afere srpskih vlasti u fokusu Evrope", o predstojećem izjašnjavanju Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta o amandmanima na izveštaj Vladimira Bilčika o Srbiji. "Lutovac ostaje lider DS", list prenosi odluku ministarstva za državnu upravu da ne prihvati zahtev Branislava Lečića da bude upisan kao zastupnik te stranke.

INFORMER "Specijalni dodatak o Jasenovcu", povodom filma "Dara iz Jasenovca. "Prleta su volele najlepše devojke", o patrijarhu Porfiriju.

KURIR "Američka DEA snimila Dijanu s Kavačkim klanom", o bivšoj državnoj skeretarki MUP-a Dijani Hrkalović. "Zorana kupuje kola za 18 miliona, a za avio-karte dala 4,5 miliona", o ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović.

POLITIKA Povodom izbora patrijarha Porfirija "Nedvosmislen stav SPC o Kosovu i Metohiji". Grčka se sprema za letnju sezonu, Srbima i dalje zabranjen ulazak "Turiste očekaju u aprilu, a broj obolelih i dalje raste".

SRPSKI TELEGRAF "Spisak vojnika Velje nevolje", o uhapšenom Veljku Belivuku. "Balašević predosetio smrt", o Djordju Balaševiću.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.