AAA

DRUšTVO | 28.02.2021 08:05 > 28.02 08:05

Naslovne strane za nedelju, 28. februar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju 28. februar pišu o epimediji virusa korona, najavi uvodjenja kovid pasoša, logoru Jasenovac, novim dokazima protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka, i drugim temama.

ALO List piše da je država prikupila nove dokaze o zločinima mafijaša "Srbija će gledati odsecanje glava". Ministar gradjevine Tomislav Momirović kaže "Neću se povući pred izlivima mržnje".
BLIC Prenosi izjavu novinara Milana Jovanovića "Presuda Simonoviću pobeda je svih novinara u Srbiji". Psiholog Žarko Trebješanin govori za list "Društvo urušenih institucija nema nikakvu perspektivu".

VEČERNJE NOVOSTI O epidemiološkoj situaciji u Srbiji "Virus još korak ispred svih nas". O logoru Jasenovac "Gimnazijalci o Jasenovcu ne znaju ništa".

KURIR "Deo policije pratio mog sina, oca i brata", list citira predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Pod naslovom "Teror u zatvoru" piše o tome da "ljudi Veljka Belivuka maltretiraju i reketiraju druge zatvorenike".

POLITIKA O godišnjici borbe protiv virusa korona "Kad će kraj pitanje od milion dolara". Razgovor s piscem Vladimirom Pištalom "Čitanje je borba za smisao".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.