AAA

DRUšTVO | 14.04.2021 08:10 > 14.04 08:10

Naslovne strane za sredu, 14. april 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 14. april 2021. pišu o novom soju korona virusa, hapšenju članova kavačkog klana u Portugalu i drugim temama.

BLIC "Slovenci bi da menjaju granice šest država u regionu", o navodnom predlogu premijera Slovenije Janeza Janše Evropskoj uniji, čije je postojanje EU negirala. "Uhapšeni vodja 'kavčana' i njegov sin", o hapšenju Igora i Vladimira Božovića u Portugalu.
VEČERNJE NOVOSTI "'Kavčani' uhapšeni u Portugaliji", o hapšenju Igora Božovića i njegovog sina, Vladimira. "Laboratorije 'love' opaki brazilski soj", o varijanti korona virusa koja je prvi put detektovana u Brazilu, a koje još nema u Srbiji.

ALO List piše o putovanjima van zemlje posle vakcinisanje protiv korona virusa: "Po Evropi uz svaku vakcinu".

DANAS "Dve godine od 'Dana D' opozicija i dalje na startu", druga godišnjica od velikog opozicionog skupa ispred Skupštine Srbije u Beogradu. "Zbogom, Simke, dragi rokeru", opraštanje od kompozitora Zorana Simjanovića.

INFORMER O najavama ublažavanja protivpandemijskih mera pod naslovom "Svadbe i proslave kreću krajem juna". List piše da tužilaštvo traži veštačenje "Danijela mora kod psihijatra da dokaže silovanje".

KURIR List piše da je "Sloba nudio Legiji pet miliona maraka da predje na njegovu stranu", pozivajući se na beleške iz dnevnika Dobrice Ćosića.

POLITIKA "Brazilski soj još nije stigao u Srbiju", o novom soju korona virusa. "Selaković: Simboli tzv. Kosova besprizorno nepoštovanje SB UN", izjava ministra spoljnih poslova Srbije Nikole Selakovića na video sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF O otkriću naučnika "Koliko štiti kineska vakcina".
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.