AAA

DRUšTVO | 18.04.2021 08:10 > 18.04 08:10

Naslovne strane za nedelju, 18. april 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 18. april 2021. godine, najviše pišu o vojno-policijskoj vežbi "Odgovor 2021", o uticaju pandemije korona virusa na svakodnevni život i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO O vežbi "Odgovor 2021" list piše pod naslovom "Pod pancirom rušilo se brdo". O vakcinaciji protiv korona virusa "Svetsko čudo na sajmu".
BLIC List u temi nedelje piše o uticaju pandemije korona virusa na majčinstvo "Mame na ivici pucanja". Intervju sa liderom Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadom Čankom "Jedina veća greška od bojkota bio bi novi bojkot".

VEČERNJE NOVOSTI "Vojska i policija strah za agresora", list piše o združenoj vežbi vojske i policije "Odgovor 2021", koja je održana u subotu. Intervju sa glumcem Lazarom Ristovskim "Fudbal kao komedija dobro funkcioniše".

KURIR O vežbi "Odgovor 2021" list piše pod naslovom "Nadmoć". Najavljuje i izjave lekara Zorana Bekkića i Miloša Babića "Svet kopira srpski sistem vakcinacije" i "Posle treće doze imunitet će trajati godinama".

POLITIKA Povodom vežbe "Odgovor 2021", list prenosi ocenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Vučić: Ponosan sam na našu vojsku i policiju". Intervju sa profesorom Fakulteta političkih nauka Draganom Simeunovićem "Milosrdje u politici ne postoji".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.