AAA

DRUšTVO | 19.04.2021 08:10 > 19.04 08:10

Naslovne strane za ponedeljak, 19. april 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 19. april najviše piše o osmoj godišnjici potpisivanja Briselskog sporazuma, najavljenom otvaranju grčke granice, korona virusu, kao i o nastavku istrage protiv grupe Veljka Belivuka.

BLIC "Pet dokaza protiv Velje Nevolje", nabraja "najjače" dokaze tužilaštva o umešanosti navijača u kriminalne aktivnosti. "Dve ključne nedelje u borbi protiv korone", povodom povratka djaka u školske klupe. "Zaljubila se pa tri dana lutala Beogradom", nakon što su pronadjeni nestali tinejdžeri.
VEČERNJE NOVOSTI "Albanci sabotiraju dogovor 2.922 dana", povodom godišnjice potpisivanja sporazuma Beograda i Prištine. "U registru čak 416 osudjenih pedofila", navodi da se broj tih prestupnika u državnom spisku od lane skoro udvostručio. "Samo da moj Dušan preživi", kaže otac osmogodišnjaka koji je na respiratoru.

ALO "Gladovali, smrzavali se u spavai po krovovima", o dvoje tinejdžera za koje se nije znalo nekoliko dana gde su. O novoj ispuruci vakcina: "Danas stiže 130.000 doza vakcine 'Sputnik V'".

DANAS U tekstu "Ljubljana objašnjava dokumenta o podeli BiH", navodi da su ambasadori te zemlje sazvani na konsultacije u više država. List donosi rezultate istraživanja u kojima se navodi da "Mladi sumnjaju u vakcine zbog Kriznog štaba i medija". "Djoković predvodi Dejvis kup tim", povodom početka Serbia open-a.

INFORMER List citira ruske medije: "Putin i Bajden se sastaju u Beogradu". "Hladno i u maju, kiša ne prestaje", list prenosi vremensku prognozu za naredne dane.

KURIR Pod naslovom "Krvavi novac" list piše gde je kriminalna grupa Veljka Belivuka ulagala novac stečen kriminalom. O opasnostima koje nosi virus "Korona izaziva još 50 bolesti"

SRPSKI TELEGRAF "Vučić Putinu poslao važnu poruku o Kosmetu", šta se dešavalo na sastanku dvoje ministara spoljnih poslova Sergeja Lavrlova i Nikole Selakovića. List navodi da se desilo "čudo nevidjeno": "U Srbiju se doselilo 12.000 stranaca najviše Ameikanaca".

POLITIKA Nakon protesta "Ekološki ustanak" održanog u Beogradu, list istražuje "Čiji su 'zeleni' glasovi u Srbiji". "Razotkrivanje tajni rimskog maltera", o arheološkim istraživanjima na području Viminacijuma. "Stefan Čiča spasao bebu iz požara", o podvigu vatrogasca u glavnom gradu.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.