AAA

DRUšTVO | 19.04.2021 12:25 > 19.04 12:25

Vesić: U okviru akcije čišćenja Beograda biće uredjeni svi podzemni prolazi

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će u okviru akcije čišćenja biti uredjeni svi podzemni prolazi u Beogradu, kao i da će biti zamenjene pokretne stepenice i stavljene nove rampe za osobe sa invaliditetom.

"Našli smo način da rešimo pitanje podzemnih prolaza i da već ove godine rešimo i taj problem koji decenijama niko nije rešavao", rekao je Vesić za televiziju Pink i dodao da je prošle godine uradjena koncesija i nadjena kompanija koja je dobila mogućnost da se reklamira u podzemnim prolazima, a zauzvrat ima obavezu da o svom trošku uredi sve podzemne prolaze.
Kako se navodi na sajtu Beoinfo, zamenik gradonačelnika je kazao da su završeni podzemni prolazi u Jurija Gagarina, kao i prolaz na Ušću za koji je kazao da je bio u jako lošem stanju.

"Sada radimo podzemni prolaz kod Sajma, koji je takodje u lošem stanju, jer svaki put za vreme obilnijih kiša ovde su se plavili objekti", rekao je Vesić i dodao da će nakon tog prolaza biti uredjena dva podzemna prolaza na Terazijama i zamenjene nadstrešnice na ulazu.

Prema njegovim rečima, posebno će se voditi računa o održavanju i čistoći podzemnih prolaza, a biće postavljeno i obezbedjenje kao i sigurnosne kamere.

On je kazao da je od početka akcije očišćeno više od 40 deponija.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.