AAA

DRUšTVO | 21.04.2021 07:50 > 21.04 07:50

Naslovne strane za sredu, 21. april 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o navodima da je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma podvodio maloletnice i o otvaranju istrage, epidemiji korona virusa i drugim temama.

DANAS "Tužiteljka je dužna da se oglasi o Palmi", o navodima da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice. "Manastir Visoki Dečani je stalno na udaru", autorski tekst episkopa raško-prizrenskog Teodosija.
BLIC "Pokrenuta istraga protiv Markovića", list piše da će biti ispitani navodi da je funkcioner iz Jagodine Dragan Marković Palma podvodio maloletnice. "Svadbe za 50 ljudi kad broj zaraženih padne ispod 100", list saznaje kada će biti moguća masovna okupljanja koja su trenutno zabranjena zbog epidemije korona virusa.

VEČERNJE NOVOSTI "Država poklanja mladima 150.000 kuća u selima", o najavi Ministarstva za brigu o selu da počinje da otkupljuje napuštene kuće širom Srbije. "Djilasov 'svedok' jurišao na RTS", list prenosi tvrdnje Dragana Markovića Palme o čoveku koji ga je optužio da je podvodio maloletnice.

ALO List piše da je glumca Sergeja Trifunovića policija zaustavila u vožnji pod dejstvom narkotika "Sergej ponovo vozio drogiran".

INFORMER List piše o zahtevu Dragana Markovića Palme, da tužilaštvo ispita navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, koja ga optužuje za podvodjenje maloletnica "Neko mora u zatvor, ili Marinika ili ja". O novim saznanjima u vezi epidemije korona virusa "Lekari: sve trudnice treba da se vakcinišu".

KURIR O otvaranju istrage protiv Dragana Markovića Palme zbog optužbi za podvodjenje maloletnica: "Saslušan". List prenosi izjavu lidera Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića u vezi otvaranja istrage za podvodjenje maloletnica u Jagodini "Ja sam u Jagodini samo obilazio muzeje i slušao koncerte".

POLITIKA "Britanski soj odgovoran za sve više obolele dece", o posledicama te varijante korona virusa u Srbiji. "Tužilaštvo na potezu, Marković traži da ide na poligraf", o pokretanju istrage protiv funkcionera iz Jagodine zbog navoda da je podvodio maloletnice.

SRPSKI TELEGRAF List piše o imovini bivšeg direktora beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Saše Vlaisavljevića "Bivši direktor aerodroma kupio zgradu".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.