AAA

DRUšTVO | 23.04.2021 08:20 > 23.04 08:20

Naslovne strane za petak, 23. april 2021. godine

Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za petak, 23. april 2021. godine, pišu o vakcinaciji protiv korona virusa, optužnici protiv učitelja glume Miroslava Aleksića, o navodnom podvodjenju maloletnica u Jagodini i drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci "Za Srbe rat nije opcija". List piše o sporazumu Crne Gore i SPC "Potpis ugovora posle Vaskrsa".
ALO "Ne pada nam na pamet da ratujemo", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Banjalici. "Uvek smo tu za naše gradjane", list prenosi reči ministra finansija Siniše Malog.

BLIC List piše o posledicama korona virusa na zdravlje "Većina obolelih od korone ima oštećenje srca". O optužnici protiv učitelja glume Miroslava Aleksića "Miroslav Aleksić se neće izvući".

DANAS Reakcije posle javnih optužbi protiv lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme "I Jagodinke i Jagodinci su taoci jednog čoveka". O postignutom dogovoru Vlade Srbije i frilensera: "Velika pobeda frilensera, ali za ostale nepravičan ishod".

KURIR "Institucije su uvek na ispitu, ali ne treba meriti svaki korak tužioca", izjava poverenice za zaštitu ravnopravnosti Brankice Janković o navodima da je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio maloletnice i žene. "Rat? Ne pada nam na pamet", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

INFORMER "Tragedija u niškoj kasarni", o pogibiji pripadnika Vojske Srbije prilikom padobranskog skoka.

POLITIKA O vakcinaciji protiv korona virusa "Preporuka je da trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu". O slučaju Miroslava Aleksića koji je optužen za silovanje "Glumci traže da sudjenje Aleksiću bude javno".

SRPSKI TELEGRAF List piše o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.