AAA

DRUšTVO | 04.05.2021 09:45 > 04.05 09:51

Naslovne strane za utorak 4. maj 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 4. maj 2021. godine pišu o poboljšanju epidemiološke situacije, proslavi Vaskrsa, privodjenju 14 osoba u Hrvatskoj zbog pokliča "Ubij Srbina", isplati novčane pomoći za gradjane Srbije, zahtevu Energetske zajednice da Srbija uvede takse na ugljenik i drugim aktuelnim temama.

BLIC "Porfirije nas podsetio na patrijarha Pavla", piše list. O odluci stručnjaka za imunizaciju "U Srbiji Fajzer i za decu stariju od 16 godina".

VEČERNJE NOVOSTI Prenose reči glavnog tužioca za zločine na KiM "Svedoci na meti, Priština krije dokaze od suda". O proslavi Uskrsa "Poruke ljubavi i saosećanja na Vaskrs".
DANAS Pišu da je Energetska zajednica zatražila od Srbije da uvede takse na ugljenik "Jeftina struja vlastima važnija od ekologije". O vakcinaciji "Fajzer najbliži vakcinaciji najmladjih".

POLITIKA "Hrvatska policija privela 14 osoba zbog pokliča 'Ubij Srbina'" o incidentu u Borovu u Hrvatskoj. "Polovina radnika 'na crno' posle kontrole dobila posao", piše list.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.