AAA

DRUšTVO | 16.05.2021 08:10 > 16.05 08:10

Naslovne strane za nedelju, 16. maj 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 16. maj 2021. godine, pišu o epidemiji korona virusa, smrti pevača Djordja Marjanovića i drugim temama.

ALO O zločinima kriminalne grupe Veljka Belivuka "Devet krugova pakla Belivuka i Zvicera". O javnom preduzeću Naftna industrija Srbije "NIS štedi na radnicima dok se menadžment bahati". List povodom smrti popularnog pevača piše "'Djavoli' nam uzeli Djordja Marjanovića".
BLIC "Virus je u nokdaunu, a mladi drže ključ pobede", izjava epidemiologa Predraga Kona. "Srbiji je u interesu stabilan Balkan", rekao je predsednik Slovenije Borut Pahor.

VEČERNJE NOVOSTI "Pišem iz srca, nema tu ponosa, samo ljubavi", intervju sa nobelovcem Peterom Handkeom. "Utihnuo zvužduk u osam", o smrti pevača Djordja Marjanovića.

KURIR O kriminalnoj grupi Veljka Belivuka "Belivukov klan bio na korak od udara na državni vrh". Za list govori i ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan "Ubedjen sam da neće biti kopnene invazije na Gazu".

POLITIKA "Mirni razlaz može biti opcija", intervju sa predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović. "Preminuo Djordje Marjanović", list piše o smrti poznatog pevača.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.