AAA

DRUšTVO | 13.06.2021 08:05 > 13.06 09:50

Naslovne strane za nedelju, 13. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 13. jun 2021. godine pišu o teniseru Novaku Djokoviću koji će igrati u finalu Rolan Garosa, o uhapšenom inspektoru Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i o grafitima pretnji bivšem predsedniku Borisu Tadiću i na hramu Hrista Spasa u Prištini.

ALO Za list govori potpredsednik Srpske napredne stranke "Darko Glišić: Ni visoka funkcija u SNS ne štiti od zakona". Uoči finala Rolan Garosa "Nole, pokori i Pariz".

BLIC List predstvlja istraživanje "Koliko košta pristojan život" o svakodnevnim potrebama i troškovima porodica u Srbiji. Nakon grafita u kojima mu se preti smrću, bivši predsednik Srbije Boris Tadić u izjavi za ovaj list kaže "I danas bih doneo iste odluke o Hagu".

VEČERNJE NOVOSTI Teniser Novak Djoković pred finale Rolan Garosa za ovaj list poručuje "Spreman sam za završni udarac". Episkop bački Irinej Bulović u autorskom tekstu "Živi jezik živog naroda nadživeće dekrete" o izmenama Zakona o rodnoj ravnopravnosti. O uhapšenom inspektoru SBPOK u tekstu "Stolić 'pao' na poligrafu, počinio akt veleizdaje".

KURIR Povodom završnice Rolan Garosa list piše da je "Počeo fudbal" i navodi da je Novak Djoković posle polufinala i višesatnog meča sa Rafaelom Nadalom dospeo na sve naslovne strane. O inspektoru SBPOK koji je osumnjičen za odavanje informacija iz istraga "Saboter".

POLITIKA Bivša predsednica Republike Srpske Biljana Plavšić u intervjuu za ovaj list kaže "Ratko Mladić je plemenit, Karadžić hteo da me ubije". O grafitu "Isus mrzi Srbe" na hramu Hrista Spasa u Prištini i napadima na ovaj verski objekat u tekstu "Koga mrzi Isus".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.