AAA

DRUšTVO | 18.06.2021 08:25 > 18.06 08:25

Naslovne strane za petak, 18. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za petak, 18. jun, najviše pišu o poseti premijerke Srbije Ane Brnabić Turskoj, nabavci kineskog oružja za Vojsku Srbije, porastu porodičnog nasilja i o drugim temama.

POLITIKA O poseti premijerke Srbije Ane Brnabić Turskoj "Kosovo ne može bez zvezdice i fusnote". List piše o posledicama koje je izazvala epidemija korona virusa "Kovid-19 kod trećine gradjana izazvao stres i unutrašnji nemir".
ALO "Za djački izlet bez ručka 1.700 dinara", o ponudama agencija za djačke izlete. "Nadal otkazao Vimbldon", list piše o najavi tenisera Rafaela Nadala da neće učestvovati na Vimbldonu.

KURIR List prenosi vest da je Skupština Crne Gore usvojila Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

BLIC O porastu broja slučajeva porodičnog nasilja u Srbiji sa tragičnim ishodom "11 žena ubijeno od početka godine u porodičnom nasilju". O političkim dešavanjima u Crnoj Gori "Krivokapić bez podrške najvećih stranaka".

VEČERNJE NOVOSTI List piše o svojim saznanjima u vezi naoružavanja Vojske Srbije "Stižu nam kineske rakete i ubojitiji 'pancir'". O tome šta čeka turiste iz Srbije koji se odluče za letovanje u Grčkoj "Nema gratis interneta kad udjete u Grčku".

DANAS "Policija nije ni znala čiju sam sigurnost ugrozio", intervju sa nekadašnjim političarem i pravnikom Zoranom Čičkom koji je proveo 17 sati u pritvoru zbog ironičnog tvita sa naslovnom stranom tog lista. O najavljenom podnošenju izveštaja predsednika Srbije Aleksandra Vučića o briselskim pregovorima sa Prištinom pred narodnim poslanicima "Skupština će izgledati kao sednica Glavnog odbora SNS".

INFORMER "Korona se ne predaje", upozorenje direktorke kovid-bolnice u Batajnici Tanje Adžić Vukičević.
SRPSKI TELEGRAF "Pucao ženi u ledja, pa se ubio", o napadu muškarca na ženu u Prokuplju.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.