AAA

DRUšTVO | 19.06.2021 09:40 > 19.06 09:45

Naslovne strane za subotu, 19. jun 2021. godine

Naslovne strane za subotu, 19. jun najviše pišu o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici, koju je usvojila Skupština Crne Gore, dijalogu Beograda i Prištine i drugim temama.BLIC List piše o Rezoluciji o genocidu koju je usvojio crnogorski parlament: "Velika kriza vlasti u Crnoj Gori". Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić ukazao "Zašto je loš, ali realan zamrznuti konflikt".
ALO "Mučio i ubijao životinje, psi jeli jedni druge da bi preživeli", piše list o hapšenju vlasnika azila za pse u Kragujevcu. "Veleizdaja", naslov je teksta o glasanju u Skupštini Crne Gore, koje preti stabilnosti vladajuće koalicije.

VEČERNJE NOVOSTI List piše: "Krivokapić i Bečić Srbima udarili žig genocidnih". Putovanje u Grčku u vreme pandemije korona virusa, "Hiljade aranžmana za Grčku vise o koncu".

DANAS "Na pomolu novo zahladjenje odnosa Podgorice i Beograda". List piše kakvi su mogući dometi rada Komisije za istraživanje smrti od kovida tokom 2020. godine: "Istina može da ostane zakopana".

INFORMER "Dončiću čast da igra za Sloveniju, a Nikola Jokić umoran za Srbiju", nakon odluke najboljeg košarkaša NBA lige da ne igra na prvenstvu u nacionalnom dresu. "Novak stan prodao za šest miliona evra", list piše da je proslavljeni teniser prodao nekretninu u Majamiju.

KURIR "Bićemo uvek uz naš narod u Crnoj Gori, mi nikog bližeg od njih nemamo", kaže predsednik Vučić nakon donošenja Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Skupštini Crne Gore. "Ćosić dobija spomenik u Beogradu", list piše o budućem spomeniku književniku i prvom predsedniku SRJ Dobrici Ćosiću.

POLITIKA Intervju sa ministarkom rudarstva i energetike Zoranom Mihajlović, "Ne razumem dilemu da li će Vučić ostati na čelu SNS-a". Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić na Samitu Austrije i Zapadnog Balkana, "Srbija nudila kompromis, Kurti blokirao region".

SRPSKI TELEGRAF "Tražila pare za gladnu decu, pa ih davala Luni i Marku", o slučaju samohrane majke koja je novac od humanitarne pomoći slala rijaliti zvezdama. "Pada Vlada u Crnoj Gori?" piše list.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.