AAA

DRUšTVO | 20.06.2021 08:05 > 20.06 09:41

Naslovne strane za nedelju, 20. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 20. jun, pišu o popuštanju protivpandemijskih mera i uslovima za odlazak na letovanje u vreme pandemije, o odluci košarkaša Nikole Jokića da ne igra za reprezentaciju na Olimpijskim igrama, o političkoj sceni u Crnoj Gori.

ALO Za list govori ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović "Mi Srbi smo uništili kult porodice".

BLIC List povodom Jokićeve odluke da ne igra za reprezentaciju Srbije na OI preko cele naslovne strane piše: "Nikola Jokić od heroja nacije do izdajnika srpskog roda". Virusolog Milanko Šekler za taj list kaže: "Nismo pobedili koronu, od nas zavisi kakva će biti jesen".

VEČERNJE NOVOSTI List prenosi ocenu akademika Vladimira Kanjuha "Vakcina je moralna obaveza". Uoči upisa u srednje škole "Sve od A do Š o maloj maturi". Povodom odluke o smeni generalnog sekretara Vlade Crne Gore Boža Milonjića "Kada ja progovorim neće biti dobro Krivokapiću".

KURIR O dogadjajima u Crnoj Gori list pod naslovom "Tajni dil" piše da se premijer Zdravko Krivokapić, predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić i crnogorski predsednik Milo Djukanović sastaju i "kuju opasne planove". List piše i da se Željko Obradović vraća u Partizan "Obradović u Partizanu tri godine".

POLITIKA Intervju sa virusologom Milankom Šeklerom: "Popuštanje mera koristi virusu, ali ne i ljudima". O novim merama za letovanje u vreme pandemije: "U Grčku sa brzim testom".

SRPSKI TELEGRAF: Pod naslovom "Pada Vlada u Crnoj Gori zbog rezolucije u Srebrenici", list reaguje na odluke crnogorskih vlasti.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.