AAA

DRUšTVO | 22.07.2021 15:50 > 22.07 15:55

Zlatiborci očekuju da turistička sezona letos bude rekordna (FOTO/VIDEO)


U toku letnje sezone na Zlatiboru pripremljen je kulturni program na tri lokacije u centru Čajetine, a ponudu Zlatibora predstaviće i serija video spotova o turističkim atrakcijama, medju kojima je i panoramska žičara "Gold gondola".

Spotove je pripremila Turistička organizacija Zlatibora koja očekuje rekordnu turističku sezonu na toj najposećenijoj planini u Srbiji.
Kulturni program će biti organizovan na Kraljevom trgu, u porti hrama Preobraženja Gospodnjeg i u Kulturnom centru Zlatibor.

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović rekao je da je "Gold gondola" ponos Opštine Čajetina i kapitalna investicija u koju je uložila "velika sredstva i nesebičan trud".

"Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Za svega šest meseci rada prevezla je 110.000 putnika, što najbolje govori o interesovanju i želji posetilaca da probaju nešto novo," rekao je Živanović.
On je ocenio i da postoji veliko interesovanje za program "Zlatiborskog kulturnog leta" i najavio koncerte nekoliko poznatih muzičara.KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.