AAA

DRUšTVO | 25.07.2021 08:05 > 25.07 08:05

Naslovne strane za nedelju, 25. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 25. jul, najviše pišu o letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju i prvim uspesima srpskih sportista, o epidemiji korona virusa i o drugim temama.

ALO O sportistima koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama "Bum tras, silna Srbija". "Saznajte ko sve treba da primi treću dozu vakcine", o vakcinaciji i merama za suzbijanje pandemije korona virusa.
BLIC List piše o prvim uspesima i osvajanju medalja srpskih sportista na letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju "Damir i Tijana uzeli medalje". Izjava epidemiologa Predraga Kona "Iz pandemije možemo da izdajemo samo ako se većina mladih vakciniše".

VEČERNJE NOVOSTI Intervju sa izaslanikom za odbranu Kine Vu Jondje "Srbija i Kina zajedno i u vojnom stroju". "Ponosni na prve medalje", o osvajanju prvih medalja srpskih predstavnika na letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju. "Hrvatska nas pokrala u podeli imovine", list piše o podeli imovine bivše SFRJ.

DANAS O napadima na nezavisne medije povodom izveštavanja o slučaju protiv Veljka Belivuka "Režimska 'artiljerija' u odbrani predsednika". "Ostajemo dok se ubica ne kazni", list piše o protestu gradjana na Karaburmi, zbog pogibije dečaka na pešačkom prelazu i neadekvatnoj reakciji sudstva prema osumnjičenom.

KURIR "Mali fudbaler sahranjen uz aplauz i sirene", o dečaku koji je preminuo od posledica povreda koje je zadobio zajedno sa ocem i bratom kada ih je udario automobil dok su prelazili ulicu u naselju Karaburma. List pod naslovom "Pet dogaza" piše i da će do kraja sledeće nedelje biti podignuta optužnica protiv kriminalnog klana Belivuk-Miljković.

POLITIKA U temi nedelje list piše o globalnim klimatskim promenama "Prognoza za Srbiju: Očekujte neočekivano". Razgovor sa predsednikom srpske liste Goranom Rakićem "Dijalog nema alternativu".

SRPSKI TELEGRAF List piše o dečaku koji je preminuo od povreda koje je zadobio kada ga je udario automobil dok je sa ocem i bratom prelazio ulicu na pešačkom prelazu u naselju Karaburma "Mali Stefan sahranjen uz sirene".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.