AAA

DRUšTVO | 27.07.2021 08:00 > 27.07 08:15

Naslovne strane za utorak 27. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas pišu o protestu gradjana zbog teške saobraćajne nesreće u naselju Karaburma, o epidemiji, stanju u Bosni i Hercegovini, Olimpijskim igrama.

ALO "Sudija pred otkazom zbog puštanja vozača ubice", list piše o postupku protiv sudije koja je pustila da se brani sa slobode osumnjičeni za saobraćajnu nesreću u kojoj je na pešačkom prelazu na Karaburmi stradao dečak a njegov brat i otac su povredjeni.

BLIC List piše da je "Prvi avgust 'Dan D' za koronu". Povodom protesta gradjana list piše o sistemu bezbednosti u saobraćaju i pita "Da li je tragedija na Karaburmi mogla da bude sprečena". Sa Olimpijskih igara predstavnici Srbije: "Basketaši u polufinalu, košarkašice startovale pobedom".

VEČERNJE NOVOSTI Odgovor Banjaluke visokom predstavniku u Bosni i Hercegovini Valentinu Incku: "Ko kaže da je Srpska genocidna, ide u zatvor". List najavljuje novo ozakonjenje nelegalnih gradjevina "Legalizacija diže BDP za sedam odsto". Prenosi i stavove Matice srpske povodom zakona o rodnoj ravnopravnosti: "Nasilje nad srpskim jezikom i narodom".

DANAS "Novih 20 evra legalizuje izbornu kupovinu glasova", o najavi dodatne isplate gradjanima kao pomoći u pandemiji korona virusa. Povodom skandiranja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na stadionu: "Batinaši u akciji na tribinu, Arena sport utišava ton". O stavovima opozicije o načinu izveštavanja u medijima "RTS simulira debatu sa opozicijom".

INFORMER O novim pravilima za srpske turiste "U Crnoj Gori u kafiće i klubove može samo sa testom na koronu". O izjavi ministra policije Aleksandra Vulina u vezi kriminalnog klana Veljka Belivuka "Vulin: Cilj Koljača iz Ritopeka je da 'ubiju' Vučića".

KURIR List pod naslovom "Izdajnici", piše o navodnoj sprezi mafije i dela policije, povodom istrage protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka.

POLITIKA Povodom protesta gradjana zbog teške saobraćajne nesreće u Beogradu "Ko sme da preispituje sudske odluke". Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović tvrdi "U odnosu na ranije, PKB je svemirski brod".

SRPSKI TELEGRAF List piše o tragičnim dogadjajima na letovanju za turiste iz naše zemlje "Muškarac se utopio u Grčkoj, žena poginula kod Bara".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.