AAA

DRUšTVO | 01.08.2021 08:05 > 01.08 09:42

Naslovne strane za nedelju, 1. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 1. avgust 2021. godine pišu o Olimpijskim igrama, inicijativi "Otvoreni Balkan", početku školske godine, ali i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO List piše da su u okolini Cetinja pronadjeni ostaci za koje se sumnja da pripadaju Nikoli Stanišiću "Nadjeni ostaci Arkanovog kumčeta". Pod naslovom "Džejms Bond u Beogradu", o tome da glumac Danijel Krejg snima u Srbiji.

BLIC O porazu srpskog tenisera Novaka Djokovića na Olimpijskim igrama, pod naslovom "Hvala ti, Nole". List piše da glumac Danijel Krejg boravi u Beogradu "Džejms Bond tajno snima u Beogradu".

VEČERNJE NOVOSTI Intervju sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom "Ići ću u Sarajevo, ne plašim se hapšenja". List piše da su pri kraju veštačenja niza brutalnih likvidacija "Belivukov klan ubio osmoricu".

KURIR List piše o tome otporu pojedinih medicinskih radnika prema vakcinaciji protiv korona virusa "Zabluda: Lekari koji neće vakcinu plaše se steriliteta".

POLITIKA Autorski tekst predsednika države Aleksandra Vučića "'Otvoreni Balkan' je istorijski korak za region". Intervju sa ministrom prosvete Brankom Ružićem "Školska godina počinje na vreme".

SRPSKI TELEGRAF Posle izjave ministra odbrane Nebojše Stefanovića da nisu tačni navodi tog lista da je bio povezan s kriminalcima, u novom izdanju piše "Stafanović od FBI traži da ga brani od Srpskog telegrafa".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.