AAA

DRUšTVO | 02.08.2021 08:05 > 02.08 08:05

Naslovne strane za ponedeljak, 2.avgusta 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o situaciji s korona virusom u Srbiji, optužnici protiv klana Veljka Belivuka, a bave se i Olimpijskim igrama u Tokiju i drugim političkim i društvenim temama.

BLIC U tekstu:"Veljina grupa imala razradjen plan mučenja i ubijanja" o optužnici protiv klana Veljka Belivuka. U tekstu:"Simptomi kovida različiti kod žena i muškaraca" o novim istraživanjima vezanim za korona virus.
VEČERNJE NOVOSTI U tekstu:"Deca po vakcinu u Domove zdravlja" o situaciji s korona virusom u Srbiji.U tekstu: "Penzionerima u februaru po 20.000 dinara", o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS U tekstu: "Stefanović bez podrške u SNS-u i zbog Belivuka" o položaju ministra odbrane Nebojše Stefanovića u Srpskoj naprednoj stranci. U tekstu:"Vučić će svojim prisustvom aminovati "dogovoreno", o učešću predsednika Srbije i SNS na sastanku Radne grupe za medjustranački dijalog, bez prisustva stranaca.

POLITIKA U tekstu:"Delta soj se pobedjuje tek sa 83 odsto imunog stanovništva" o situaciji s korona virusom.U tekstu:"Španovićeva odletela u finale" o nastupu Ivane Španović na Olimpijskim igrama u Tokiju.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.