AAA

DRUšTVO | 04.08.2021 08:00 > 04.08 08:09

Naslovne strane za sredu 4. avgust 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 4. avgust 2021. godine, pišu o godišnjici vojno-policijske akcije "Oluja", predstojećoj školskoj godini i drugim temama.

ALO List povodom godišnjice stradanja Srba u hrvatskoj akciji "Oluja" piše o iskustvu ratnog vojnog invalida Dušana Vukojevića "Dušan ostao bez nogu, ruke, doma". Prenosi i izjavu predsednika države Aleksandra Vučića povodom navoda o njegovim kontaktima sa Veljkom Belivukom, osumnjičenim za najteža kriminalna dela: "Ništa ne krijem stavite me na poligraf".

BLIC "Srbi pobegnu iz Knina kad Hrvati slave 'Oluju'", o godišnjici vojno-policijske akcije "Oluja". "Od 1. septembra svi djaci u klupe", o predstojećoj školskoj godini.

VEČERNJE NOVOSTI "Naše rakete lete u svet", o izvozu srpskog naoružanja. "Pacijenti od Nove godine", o rekonstrukciji Kliničkog centra u Beogradu.

DANAS "Naprednjačka sprdnja sa zakonima i institucijama", o krivičnim prijavama koje su protiv Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina podneli njihovi saradnici. "Oluja, zločin bez kazne", o godišnjici stradanja Srba u hrvatskoj akciji.

INFORMER "Ja i dalje plačem svakog avgusta", povodom godišnjice "Oluje" za list govori scenaristkinja filma "Dara iz Jasenovca" Nataša Drakulić. "Pančev: Šteta što nisam mladji, pa da pomognem Zvezdi protiv Dinama", Darko Pančev povodom mogućnosti da se fudbalski klubovi Crvena Zvezda i zagrebački Dinamo sretnu u medjunarodnom takmičenju.

KURIR "Ubice s diplomoma", list piše da pojedini pripadnici Belivukovog kriminalnog klana imaju fakultetsko obrazovanje. O obnovi najveće zdravstvene ustanove u Srbiji "Vučić: Novi Klinički centar Srbije biće kao spejs-šatl".

POLITIKA "Koliko smo daleko od obavezne vakcinacije", o imunizaciji na korona virus u Srbiji. "Turska u plamenu", o požarima u Anadoliji.

SRPSKI TELEGRAF "Četiri generala prodala Krajinu", o "Oluji".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.