AAA

DRUšTVO | 05.08.2021 08:15 > 05.08 08:15

Naslovne strane za četvrtak, 5. avgust 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 5. avgust pišu o 26. godišnjici hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja", o smrti ambasadora Srbije u Rusiji i novinara Miroslava Laznaskog i o drugim temama.

ALO "Laza umro u snu" o smrti novinara i ambasadora Miroslava Lazanskog."Razgovor s mrtvima 100 evra" o tome da ponovo haraju vraćare i gatare.

BLIC
"Dominacija", o uspesima reprezentativaca Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju. "Deca će školu moći da pohadjaju i onlajn", o predstojećoj školskoj godini.
DANAS "Parastosi u Srbiji, slavlje u Hrvatskoj", o godišnjici hrvatske akcije "Oluja". Preminuo ambasador i novinar Miroslav Lazanski, piše list, podsećajući da je Lazanski izveštavao iz ratnih sukoba iz Avganistana, Čečenije, Iraka, Irana, Somalije…

INFORMER "Srpkinje za medalju" o nastupu reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju."Zabraniće Guču ako dnevno bude 1.000 zaraženih" o situaciji s korona virusom.

KURIR "Bolna sećanja na Oluju", o godišnjici hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja". "Ovo ne sme nikada da se ponovi", list piše o klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

POLITIKA "Pamtimo, ali ne zlopamtimo", patrijarh SPC Porfirije o Oluji. "Novinarstvu nikada nije rekao zbogom", o smrti ambasadora Srbije u Rusiji i novinara Miroslava Lazanskog.

SRPSKI TELEGRAF "Živeo za Srbiju" o smrti novinara i ambsadora Miroslava Lazanskog. "Tajni dogovor Slobde i Tudjama" o godišnjici hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja".

NOVA "Tajna fascikla Nebojše Stefanovića" o aktulenom ministru odbrane i nekadašnjem ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću. "Super dan za Srbiju na OI", o Olimpijskim igrama u Tokiju.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.