AAA

DRUšTVO | 15.09.2021 08:00 > 15.09 08:04

Naslovne strane za sredu, 15. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o zaključcima posete kancelarke Nemačke Angele Merkel Srbiji, Danu srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave i o drugim temama.

ALO "Sve skrivene poruke Angele Merkel", list piše o poseti nemačke kancelarke Srbiji. O najavljivanim novim merama za suzbijanje epidemije korona virusa "Za slavlje u doba korone kazna i do 300.000".

BLIC "Normalizacija odnosa, a ne priznanje", o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kancelarke Nemačke Angele Merkel. "Zagadjen vazduh udiše pola Srbije", o izveštaju Agencije za zaštitu životne sredine.

VEČERNJE NOVOSTI "Zastave na ulicama i štit za ćirilicu", o Danu srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. "Angeline tri ključne poruke", o poseti nemačke kancelarke Angele Merkel Srbiji.

DANAS "Odabrani RTS i Tanjug da se ne bi 'talasalo'", o konfernciji za novinare predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel na kojoj nije bilo dozvoljeno prisustvo novinarima nekih redakcija. "Jedan od glavnih stratega Slobodana Miloševića za razbijanje Jugoslavije", o jednom od poslednjih predsednika SFRJ Borislavu Joviću, koji je preminuo u ponedeljak.

INFORMER "Angela oduševljena dočekom u Beogradu", list piše o poseti nemačke kancelarke Angele Merkel. O kretanjima na tržištu polovnih automobila "Polovna kola poskupljuju za 30 odsto".

KURIR List piše o posledicama infekcije korona virusom "U bolnici čak 27 mališana, najmladji ima samo 20 dana".

POLITIKA "Mali čas o precima za potomke", o Danu srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. "Opozicija preti bojkotom i evroparlamentarcima", o dijalogu o izbornim uslovima vlast i opozicije uz posredovanje predstavnika Evropskog parlamenta.

SRPSKI TELEGRAF List piše o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji "Čim su najavljene kovid legitimacije skočio broj vakcinisanih".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.