AAA

DRUšTVO | 24.09.2021 08:40 > 24.09 08:40

Naslovne strane za petak, 24. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 24. septembar najviše pišu o smrti glumca Nenada Nenadovića, o dešavanjima na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak i o drugim ekonomskim i društvenim temama.

BLIC List istražuje, "Vršnjačko nasilje medju tinejdžerkama Devojčice sve agresivnije tuče, napadi, vredjanja...". O dešavanjima na administrativnom prelazu "ROSU na Brnjaku pretukao trojicu Srba".
ALO "Tukli Srbe na Brnjaku", prenosi list.

VEČERNJE NOVOSTI O smrti glumca Nenada Nenadovića, "Otišao čovek koji je imao dušu od pamuka". Skupština o usvajanju Zakona o Hilandaru, "Prestonica obnavlja riznicu lavre".

DANAS "Srbija izgubi čak 900 miliona evra godišnje zbog odlaska mladih", list iznosi istraživanja o posledicama odliva radne snage na Zapadnom Balkanu. Potpredsednica Stranke slobode i pravde Ana Stevanović za list "Gde je nestalo više od 140 slika iz naših ambasada?".

INFORMER List piše da je na severu Kosova "Vojska podigla Mi-35".

KURIR List piše "Novog progoma Srba neće biti, borbena gotovost vojske podignuta". O smrti glumca "Preminuo Nenad Nenadović, junak našeg detinjstva".

POLITIKA Intervju sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem, "Borićemo se do kraja za bolje izborne uslove". "Vojska Srbije podigla borbenu gotovost", Vojska u Raški i Novom Pazaru u prvom stepenu pripravnosti.

SRPSKI TELEGRAF O sudiji Apelacionog suda Miodragu Majiću "Sudija, Majiću, ponudi ostavku", piše list povodom njegove kritike sudstva. List piše "Kurtijeva supruga promoviše knjigu o Kosovu" u Beogradu.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.